Home Eten&Drinken House of Watt maakt kans op Nationale Meeting Award 2020

House of Watt maakt kans op Nationale Meeting Award 2020

0

House of Watt is doorgedrongen tot de finale van de Nationale Meeting Awards. Van de in totaal ruim 1.300 deelnemende locaties zijn er per categorie nog vijftig locaties over. Er zijn vijf categorieën. House of Watt is ingedeeld in de M-categorie en is hierin de enige Amsterdamse deelnemer.

De finalisten worden onder meer op basis van hun score op MeetingReview, een onafhankelijke  website waarop gasten van Nederlandse vergader- en evenementenlocaties hun mening kunnen geven. De prijs wordt sinds 2016 uitgereikt en is bestemd voor de meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

House of Watt is in 2017 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een locatie voor vergaderingen, borrels, evenementen óf om gewoon lekker te komen lunchen of dineren.
House of Watt beschikt over zeven vergader- en eventruimtes, een groot café én een terras met avondzon.

Deze landelijke verkiezing wordt georganiseerd door Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. De bekendmaking van de winnaar én de uitreiking zijn op maandag 16 maart in het Novotel op Schiphol.