Home Overzicht ‘I AM – De Film’ in première tijdens online festival ‘I AM...

‘I AM – De Film’ in première tijdens online festival ‘I AM – In Arren Moede’

0
Mantie.

Verschillende kanten van schulden en armoede worden op 28 mei verkend tijdens het online festival ‘I AM – In Arren Moede’. Naast een programma met een debat, talkshow en live muziek gaat ook de documentairefilm ‘IAM – De Film’ in première.

Veel wordt er gesproken óver schuldenaren gesproken, maar zelden mét. Daarom geeft Indische Buurt TV in deze eigen productie het podium aan Manti die haar aangrijpende levensverhaal vertelt. Ze doet uit de doeken hoe haar leven door omstandigheden en zonder door een direct aanwijsbare oorzaak leidde tot schulden en isolatie. De film brengt in beeld hoe een jong leven kan ontsporen buiten het ouderlijk gezag om, tot schulden leidt en verweven raakt met het lot van de ouder.

‘I AM – De Film’ is de verwijzing en bovendien opzet van het debat en de talkshow, die tussen 14.00 uur en 20.00 uur zullen plaatsvinden. Het volledige programma kun je vinden via  Facebook. Via ZOOM kun je deelnemen aan het debat.

Via Facebook kun je je ook aanmelden voor het festival, dat live wordt uitgezonden op Youtube via BTV Indische Buurt, via kanaal 201 op digitale TV van KPN en XS4All, via Facebook, Instagram, Twitter en natuurlijk de website van IBTV.

‘I AM – De Film’ is gemaakt door René Janssen, Marije van Alphen, Roelien Benjamins en Reinier Nieuwenhuis. Het online festival wordt georganiseerd door Stichting Karrewiel en IBTV.

Contact [email protected].