Home Overzicht Jongen van 15 gewond bij steekincident op Hugo de Vrieslaan

Jongen van 15 gewond bij steekincident op Hugo de Vrieslaan

0
Foto Politie

Bij een vechtpartij op de Hugo de Vrieslaan is gisteravond een 15-jarige jongen ernstig gewond geraakt. De politie hield drie verdachten aan op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident. Een 15-jarige jongen werd bij het incident ernstig verwond. De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die meer informatie over en/of beelden van de zaak hebben.

Rond kwart voor tien uur maandagavond kregen twee groepen jongeren op de Hugo de Vrieslaan ruzie. Het slachtoffer zag de ruzie en wilde ingrijpen toen er een gevecht ontstond. Vervolgens werd hij gestoken en raakte ernstig gewond. Een traumahelikopter die uit Rotterdam moest komen, maakte snel de reis terug.  De jongen was al snel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Op basis van verklaringen van getuigen konden gealarmeerde agenten in de directe omgeving van het incidenten drie verdachten aanhouden. Het gaat om een jongen van 15 jaar en mannen van 18 en 24 jaar. Ze zijn overgebracht naar een politiebureau voor verhoor en zitten nog vast. Het slachtoffer ligt momenteel in het ziekenhuis, maar verkeert buiten levensgevaar.

Na het incident sprak de politie al met verschillende getuigen van het incident, maar er is nog niet met alle getuigen contact geweest. De recherche spreekt graag met mensen die iets hebben gezien van het incident en/of over camerabeelden beschikken. Deze informatie kan van belangrijke waarde zijn om een goed beeld te vormen over wat er zich precies heeft afgespeeld. Weet je meer, bel 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.