Home Overzicht Junior DJ Summercamp in Q-Factory, 5-daags evenement voor jonge Dj’s

Junior DJ Summercamp in Q-Factory, 5-daags evenement voor jonge Dj’s

0

Nederland is sinds de vroege jaren 90 een van de voorlopers in de dance scene. Nederlandse Dj’s als Armin van Buuren, Martin Garrix en Tiësto behoren vandaag de dag tot de absolute wereldtop. DJ School Amsterdam leidt studenten van alle leeftijden op tot professionele Dj’s en producers. Speciaal voor de jonge aspiranten onder ons bundelen DJ School Amsterdam en Q-Factory hun krachten tijdens het eerste Junior DJ Summercamp, een 5-daags evenement voor jonge Dj’s.

In vijf dagen leren kinderen tussen de 12 en 16 hoe ze moeten mixen als een pro en bouwen ze vriendschappen op voor het leven. Dit is dé eerste stap voor kids die dromen van een optreden op main stage Tomorrowland.

Ervaren coaches van de DJ School Amsterdam nemen de kinderen vijf dagen lang onder hun hoede. Deze vooraanstaande DJ School staat al ruim tien jaar aan de wereldwijde top van de DJ-didactiek. De DJ School Amsterdam heeft inmiddels zoveel talent naar de grote podia gebracht dat ze ook wel ‘het Ajax’ van de DJ-scene worden genoemd.

Het Junior DJ Summercamp is van 10 tot en met 14 augustus steeds van 10.00 tot 16.00 uur in Q-Factory. Het kost 299 euro en dat is inclusief eten en drinken verzorgd door Q-Factory.

Er is geen voorkennis vereist voor de deelnemers; wel is er beperkt plek dus wees er snel bij. Inschrijven kan via www.djschoolamsterdam.nl/summercamp