Home Overzicht Kaartjes sturen en ontvangen van onbekende stadsgenoten met Trage Post

Kaartjes sturen en ontvangen van onbekende stadsgenoten met Trage Post

0

Heb je zin om post uit te wisselen met onbekende stadsgenoten? Doe dan mee met TragePost Amsterdam. Je stuurt én ontvangt iedere week een kaartje. TragePost is voor iedereen die laagdrempelig iets positiefs wil uitwisselen en zin heeft in leuke post. Wie weet volgt ook nieuw contact en nieuwe ontmoeting. En dat in tijden van lockdown en social distancing.

TragePost Amsterdam start op 27 maart en duurt maximaal 4 maanden. Je ontvangt een adressenlijst waar ieder bij het adres ook zichzelf voorstelt in een persoonlijk verhaaltje. Degene die een kaartje stuurt, kan inhaken op dat tekstje. Wil je meer weten over de werkwijze van TragePost? Kijk dan op www.tragepost.nl

TragePost is een kleinschalig initiatief, bedacht door Marieke Vader–Vink. In het najaar van 2018 is het begonnen. Inmiddels worden in het hele land groepen opgezet, nu dus ook in Amsterdam. Brunette van Eijseldijk is  ‘chef TragePost’ in Amsterdam. Zij is kunstenaar en grafisch ontwerper en is er geboren en getogen. Ook zij is fan van oldschool kaartjes sturen en natuurlijk ontvangen. Brunette: ‘De één is een echte schrijver en de ander meer van het creëren en zelf maken. Op zoek naar inspiratie? Voor wie wil organiseer ik een workshop in de Majellakerk in de Batjanstraat om samen TragePost-kaarten te maken met lino-print of collages’.

Je kunt je tot 21 maart 2021 aanmelden via www.tragepost.nl. Let op: vol is vol. Op de website vind je aanvullende informatie en kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief: de TragePostbode. Zo blijf je op de hoogte van groepen die later in het jaar starten.