Home Overzicht Kick off landelijke clubtour Nacht van de Nederpop in Q-Factory

Kick off landelijke clubtour Nacht van de Nederpop in Q-Factory

0

2023 is het jaar van de Nederpop. Daarom gaan de bekendste en leukste Nederpop zangers en muzikanten samen los tijdens de Nacht van de Nederpop clubtour. Op 6 mei vindt de kick off plaats in de Q-Factory. Boegbeelden van de Nederlandse popmuziek, van Het Goede Doel, The Time Bandits, Toontje Lager en Vof de Kunst tot Loïs Lane, zullen die avond samen op het podium staan.

Onder de zinderende begeleiding van de Nederpop All Stars, een band met muzikanten die aan de wieg hebben gestaan van vele Nederpop klassiekers, zullen alle grote hits van de bekendste pophelden van het land voorbij komen. Leuk feitje: De Nederpop All Stars, met onder meer muzikanten uit de bands Alderliefste en het Goede Doel, kwamen ooit samen toen ze ‘Laat me’ opnamen, samen met Ramses Shaffy en Liesbeth List.

Tijdens de Nacht van de Nederpop is stil blijven staan geen optie en meezingen is onvermijdelijk. Het wordt een feest der herkenning. Kom en voel je Specialized, Live it up met je Best Friend, vier je vriendschap met Suzanne, hou het bij Eén kopje koffie, vergeet België en kom Stiekem Dansen.

De Nacht van de Nederpop in Q-Factory, aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten 27,50 euro, te bestellen via q-factory-amsterdam.nl Voor meer info www.nachtvandenederpop.nl