Home Overzicht Klaprozen stoppen met activiteiten voor ‘Mensen met een jaartje meer’

Klaprozen stoppen met activiteiten voor ‘Mensen met een jaartje meer’

0

De Klaprozen, Marianne Kraan en Joke Hagedoorn, hebben we besloten te stoppen. Na 11 jaar gaan ze op 11-11-2022 om 11.11 uur met weemoed afscheid nemen van de Stichting De Klaprozen, waarmee ze veel activiteiten voor ‘Mensen met een jaartje meer’ hebben georganiseerd.

Van 11-11-11 om 11.11 uur tot 11-11-22 om 11.11 uur hebben Marianne Kraan en Joke Hagedoorn met de Stichting De Klaprozen activiteiten verzorgd ‘voor en door mensen met een jaartje meer’. Het droeg in belangrijke mate bij aan het welzijn en welbevinden van de doelgroep en bood verschillende mogelijkheden om met elkaar in contact te komen. En samen een prettige tijd en activiteit te beleven.

‘Net zoals velen heeft ook onze Stichting het zwaar gehad tijdens de coronatijd. De vaste
groep ouderen konden niet bij elkaar komen op onze activiteiten, en we konden ook niet
naar de zorginstellingen met onze programma’s’, laten de dames weten. ‘We hebben gemerkt dat dit veel heeft gedaan met de ouderen.’

Joke en Marianne, hebben lange gesprekken gevoerd over de voortgang van de
Stichting De Klaprozen. ‘Gezien de gezondheid van Marianne en het feit dat we ook de
jongsten niet meer zijn, hebben we besloten te stoppen met De Klaprozen. Natuurlijk wel met een feestje voor onze trouwe gasten.’ Dit betekent dat ze geen programma’s meer zullen aanbieden aan de zorginstellingen. ‘We hebben altijd met heel veel plezier ‘opgetreden’ en vonden het ‘bijzonder’ om op visite te gaan bij de bewoners.’

Marianne Kraan en Joke Hagedoorn richten op 11-11-11 om 11 over 11 “Stichting De Klaprozen verzorgden een gevarieerd programma voor en door ‘mensen met een jaartje meer’. Het aanbod draagt in belangrijke mate bij aan het welzijn en welbevinden van de doelgroep en biedt verschillende mogelijkheden om met elkaar in contact te komen en samen een prettige tijd en activiteit te beleven.