Home Overzicht Kleine broer van grote bouwmarkt opent in Oud Oost

Kleine broer van grote bouwmarkt opent in Oud Oost

0

Klussen wordt je steeds makkelijker gemaakt. De grote bouwsupermarkten openen nu ook kleine vestigingen in de buurt. Je kunt er terecht voor basis klusbenodigheden. In de Eerste van Swindenstraat op nummer 195 wordt gewerkt aan de vierde Praxis City in Amsterdam. Vanaf woensdag 24 augustus kun je er terecht.

Voor klanten die er tijdens het verven achter komen dat ze toch nog een kwast missen, net een schroefje tekort komen voor een klus of iets willen zagen maar niet genoeg ruimte hebben, is een Praxis City een oplossing. De City is een doe-het-zelf winkel speciaal afgestemd op de behoeften van klussers in de buurt, waarbij specifiek assortiment, gemak en service centraal staan.

Praxis zegt het concept van de City-winkel continu te evalueren en verder te ontwikkelen, zodat de winkel steeds beter aansluit bij de bewoners in de buurt. De City-winkels worden erg gewaardeerd door consumenten, onder andere door studenten en starters die in de stad wonen.

Voor teamleider Peter Mell hebben de Praxis City-winkels geen geheimen. Hij was destijds de teamleider van de eerste Praxis City-winkel in de Kinkerstraat en heeft dus al heel wat ervaring. Peter Mell: In de winkel van 229 m² vinden klanten naast de belangrijkste klusbenodigheden ook handige services zoals verf mengen, verhuur van gereedschap en een maakplaats waar ze zelf kleine klussen kunnen uitvoeren. We geloven dat in de Eerste van Swindenstraat en omgeving veel ‘Makers’ wonen die we met deze nieuwe winkel kunnen helpen.