Home Overzicht ‘Klimaat Om De Hoek’ is het thema van de Berbicara Talkshow

‘Klimaat Om De Hoek’ is het thema van de Berbicara Talkshow

0
De muzikale omlijsting is in handen van Marta Arpin

Berbicara is de maandelijkse live talkshow van IBTV, het interactieve tv-station voor en door bewoners van de Indische Buurt. In deze zevende editie van Berbicara is er op vrijdag 14 mei onder de noemer ‘Klimaat om de hoek’ aandacht voor dit actuele en belangrijke thema.

Live vanuit de Meevaart aan de Balistraat zal het vraagstuk ‘Heeft het zin voor burgers om zich in te spannen voor klimaatverandering?’ worden besproken met een interessante groep gasten. Invalshoeken zijn onder andere: ‘Komen er windmolens in het Science Park?’, ‘Wat is Groen voor de deur?’ en ‘Wat is in vredesnaam het nut van tegels tillen?’.

PVDA Raadslid Lian Heinhuis en Daan Weddepohl van deelplatform Peerby zijn te gast om hun inzichten te delen. Friederike Joppen van De Balkonie geeft inspirerende tips voor een groen en gezellig balkon. Ook zullen Jannekee Jansen op de Haar van Jungle Amsterdam en Linda Moerland van Extinction Rebellion nemen deel aan de Berbicara Talkshow. Rob Zwetsloot wijdt een beeldcolumn aan het thema ‘Klimaat Om De Hoek’.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de talentvolle Marta Arpini. Zij is een jonge en veelzijdige Italiaanse zangeres en componist, woonachtig in de Indische Buurt. Het debuutalbum van haar project Forest Light werd genomineerd voor een Edison Award in de categorie Jazz/World.

IBTV is live en on demand te bekijken via verschillende kanalen. Op Youtube via de IBTV Indische Buurt account, via kanaal 201 op je digitale TV bij KPN en XS4All, via Facebook, Instagram, Twitter en natuurlijk de eigen IBTV website.