Home Eten&Drinken Koken uit de Krat: Fear of Missing Out

Koken uit de Krat: Fear of Missing Out

0
Doradefilet op een bedje van aardappel-aardpeerpuree met geroosterde bloemkool, regenboogpeen en kappertjesdressing .

We houden contact met elkaar. We zoomen, Facetimen, houden vergaderingen via Teams, we schrijven brieven, bellen vaker, appen onze duimen onder het eelt en toch… elkaar in levende lijve zien blijft het fijnst.

Een heel klein voordeel aan deze nieuwe lockdown is totale rust tijdens de feestdagen. Er is geen feest, dus je hoeft ook nergens naar toe. Zo verlost het virus ons ongemerkt van de Fear of Missing Out.

Om de feestvreugde toch een beetje te verhogen hebben we een extra lekker gerecht bedacht. Het leek ons een goed idee voor oudejaarsavond. De geroosterde bloemkool en peen zijn classic, wat ons betreft. De puree krijgt door de aardpeer een feestelijk je ne sais quoi en zowel de dorade als de mozzarellaburger maken het gerecht helemaal af.

We wensen jullie allemaal een rooskleurig 2021 en tot die tijd: zorg goed voor elkaar, en voor de aarde.

Inger Boxsem en het team van de Krat

Het recept Het recept wordt je aangeboden door de Krat