Home Eten&Drinken Koken uit de Krat: Festival eten

Koken uit de Krat: Festival eten

0

De zomer van 2020. Een zomer zonder volle stranden, zonder vakantie zelfs misschien, maar vooral een zomer zonder festivals. Oerol, North Sea Jazz, Pinkpop of Lowlands, het wijnfestival, of het dorpsfeest: we zullen ze allemaal missen en zij ons! We moeten dus creatief worden en zelf goede muziek draaien, dansen in de achtertuin, flirten in de rij voor een latte, rozig thuiskomen na een lange fietstocht. En dan missen we nog wat: het festival eten. Want wat is dat de afgelopen jaren verbeterd mensen. Dankzij de inventieve foodtrucks en enthousiaste ondernemers die elke zomer weer een nieuwe vegaburger bedachten, of een speciaalbiertje lanceerden.

Daarom bij de Krat deze week de enige echte festivalkrat voor de juiste zomervibe. Met bijvoorbeeld een hotdog van Wild van Wild of de tempeh van bumi, de one and only Dutch Weedburger en een biertje van Hoop, uit Koog aan de Zaan. Slippers aan, playlist op, ogen dicht en smullen maar.

Have a nice summer! Inger Boxsem en het team van de Krat

Het recept | Het recept wordt je aangeboden door de Krat