Home Overzicht Leven in je buurt! gaat inwoners van Oost verbinden met muziek, dans...

Leven in je buurt! gaat inwoners van Oost verbinden met muziek, dans en spoken word

0

Buurtbewoners van Oost kunnen elkaar in maart ontmoeten met muziek, dans en spoken word. Het is het begin van het project Leven in je buurt! De drie culturele middagen op 11, 12 en 19 maart zijn gratis toegankelijk.

In maart zijn er live muziek- en dansoptredens van professionele artiesten. Zij improviseren op de Turkse rietfluit, viool en drums. Buurtbewoners jammen mee. Hiernaast vertellen PRA en Dynamo over wat er nog meer aan komt in Leven in je buurt! De middagen vinden plaats bij café Genieten op het Oranje-Vrijstaatplein, het Oosterparkhuis, en het Albert Wittenbergplein.

Bij Leven in je buurt! ontmoeten buurtgenoten met uiteenlopende achtergronden uit Amsterdam-Oost elkaar. Ouderen en kinderen, nieuwe Nederlanders en geboren Amsterdammers. Muziek, dans en verhalen inspireren. Ze brengen mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. De culturele middagen brengen zo ongetwijfeld onverwachte ontmoetingen tot stand.

Leven in je buurt! begint met drie culturele middagen in maart. Daarna volgen vijf reeksen workshops in maart, april en mei met muziek, dans, muziek en dans gecombineerd, capoeira en spoken word. Op 24 mei sluiten wordt het project afgesloten met een publieke eindpresentatie en een fototentoonstelling in de Muiderkerk.

Check www.pramuziektheater.nl | www.dynamo-amsterdam.nl voor meer informatie over het programma. Je kunt je ook aanmelden voor de culturele middagen aanmelden via [email protected]. De toegang s gratis.

Leven in je buurt! is een samenwerking tussen PRA Muziektheater en welzijnsorganisatie Dynamo.