Home Overzicht Loods 6 op KNSM-eiland start na corona-stop met ‘Rolling Art Show’

Loods 6 op KNSM-eiland start na corona-stop met ‘Rolling Art Show’

0

Bekende kunstenaars exposeren bijzondere kunst, fotografie en design  in het weekeind van 23 april in Loods 6 met de eerste editie van de ‘Rolling Art Show’. Deze expositie wordt niet gepresenteerd door kunstgaleries, maar door de kunstenaars zelf. De makers zullen gedurende deze dagen persoonlijk aanwezig zijn om met bezoekers in gesprek te gaan over hun kunst, inspiratie, manier van werken en de context van hun werk.

Organisator Lieuwe van Chijs, bleek de juiste man te zijn om aan de behoefte van bekende kunstenaars zoals Rep Ringel, Corine Voorbergen, Patricia Steur, Eric Hazelhoff Roelfzema jr. en nog velen anderen, tegemoet te komen door hun werk op een onconventionele manier aan het publiek te tonen en zo de bestaande kaders van tentoonstellen te vergroten en verruimen.

Alle werken zijn op een overzichtelijke manier gepresenteerd op de duizend vierkante meter oppervlakte van Loods 6. Op deze manier krijgen bezoekers alle gelegenheid om onder het genot van muziek en een drankje te genieten van de geëxposeerde werken.

De toegang voor de Rolling Art Show is gratis, maar maak wel van tevoren een reservering voor een tijdslot via www.rollingartshow.com