Home Overzicht Loungen op drijvend terras van Scheepvaartmuseum

Loungen op drijvend terras van Scheepvaartmuseum

0
Foto Twycer

Het Scheepvaartmuseum is vanaf vandaag een locatie rijker: aan de westzijde van het museum ligt Het Dek, een nieuw terrasponton op het water. Op dit drijvende terras kun je plaatsnemen op loungebanken en genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op de bedrijvigheid op het water van het Oosterdok.

Het terrasponton bestaat uit twee delen: een gedeelte dat toegankelijk is via de verhuurlocatie De Kamers en een deel dat bereikbaar is via het café-restaurant. Op dit moment is de capaciteit vanwege de coronamaatregelen vijfentwintig personen per ponton, normaalgesproken is dit vijfenzeventig personen per ponton. Door de grootte van de pontons is het mogelijk om anderhalve meter afstand te houden. Tijdens de zomerperiode zijn arrangementen te boeken op Het Dek voor bijvoorbeeld borrels of recepties. Het is ook mogelijk om met de boot te komen en af te meren bij Het Dek.

Als het terras niet is gereserveerd kun je er als museumbezoeker in het café-restaurant of bij de coffee corner een consumptie halen en er op het zonnige terras aan het water van genieten. Het terras is met reservering toegankelijk voor groepen vanaf tien personen. Ook is het te huren voor bedrijfsborrels en recepties bij een huwelijk.

Check [email protected] | 020 523 2246.