Home Overzicht Carré start met voorstellingen voor honderd bezoekers

Carré start met voorstellingen voor honderd bezoekers

0

Theater Carré start op 2 juli met voorstellingen voor maximaal honderd bezoekers. De reguliere stoelen in de piste van het theater worden vervangen door bankjes en verdere decoratie om toch een bijzondere en intieme theaterbeleving te creëren. De voorstellingen zijn een samenwerking van Carré met De Kleine Komedie en Theater Bellevue onder de naam S A M E N.

Voorstellingen spelen voor maximaal honderd personen is financieel niet rendabel, maar biedt wel een mogelijkheid om de deuren van het theater weer te kunnen openen voor bezoekers, artiesten en medewerkers. Het is een start om op te kunnen bouwen naar een zaalbezetting van 450 personen, de maximale capaciteit van Carré met een anderhalvemeter-indeling.

De voorstellingen duren maximaal anderhalf uur en er is geen pauze pauze. De eerste artiesten die al waren bevestigd zijn Spinvis, Dolf Jansen, S10, Erik van Muiswinkel, Steef de Jong en Freek de Jonge. Naast de eerder aangekondigde artiesten zijn de volgende nieuwe namen toegevoegd aan het programma: Michelle David & The Gospel Sessions, Paul de Munnik en Sanne Wallis de Vries. Kaarten voor de voorstellingen zijn vanaf donderdag 18 juni om 09.00 uur verkrijgbaar.