Home Lezen en schrijven Lucy Deutekom houdt je op de hoogte over het leven in Ierland

Lucy Deutekom houdt je op de hoogte over het leven in Ierland

0

Lucy Deutekom is de schrijver van Ode aan Oost, een bundel verhalen en wandelingen. Deze zomer verschijnt haar derde boek, over een van de mooiste kustroutes ter wereld, de Wild Atlantic Way in Ierland.

Lucy: ‘Met veel plezier schreef ik dit jaar Ode aan Oost, dé gids over Amsterdam-Oost, met wandelroutes en verhalen uit de door mij zo geliefde buurten. De andere helft van het jaar woon ik in Ierland. Mijn partner is Iers en woont in hartje Dublin.

‘In mijn maandelijkse brief schrijf ik over mijn leven in Ierland en de bijzondere mensen en plekken die ik tegenkom. Om in te schrijven voor de (gratis) auteursbrief stuur je een mailtje naar [email protected] met in het onderwerp auteursbrief. Dan ben je automatisch geabonneerd, opzeggen kan altijd met een mailtje naar hetzelfde adres.’