Home Overzicht Magic Circus terug in Oost!

Magic Circus terug in Oost!

0

Terwijl Nederland was verlamd door de coronacrisis, werkten de artiesten van het Magic Circus hard door aan een nieuw programma. Nu zijn ze terug met PROTO!, een coronaproofshow in een pop-up restaurant. Tijdens een uniek diner legt het creatieve, eigenzinnige gezelschap met circuskunst de zin en de onzin van het bestaan onder een vergootglas.

Lewis Daniels

Nederlands  oudste en bekendste stadscircus presenteert met PROTO! het nieuwe genieten. Wat vroeger gewoon was, is gewijzigd in het nieuwe normaal. Ongewijzigd zijn de spanning en het spektakel. Borden suizen door de lucht, een Poolse schone is -vrijwillig! – geketend. Vier samen – op 1,5 meter afstand! – alvast de feestdagen met een over de tafel dansend kerstdiner en wees op je hoede voor de plofkip, die bijna explodeert van woede als ze ontdekt dat haar familie op het menu staat. En dan zijn er nog de grappen en grollen van ongedierte in de keuken…

PROTO! (Protocol circustenten volgens de coronamaatregelen) is hét uitje voor het hele gezin in het nieuwe normaal. De Magic Dome staat van 26 tot en met 30 augustus in het Oosterpark.

Check magic-circus.nl