Home Overzicht Man aangehouden in woning aan Rosendaalstraat met 539 kilo vuurwerk

Man aangehouden in woning aan Rosendaalstraat met 539 kilo vuurwerk

0

Na meerdere anonieme tips over verkoop illegaal vuurwerk, is een is een 37-jarige verdachte aangehouden bij een woning aan de Rosendaalstraat. In de woning treffen ze 539 kilo illegaal vuurwerk aan. Naast het vuurwerk hebben agenten ook verdovende middelen aangetroffen en deze in beslaggenomen.

De recherche is blij met deze vangst. De schade in een woonwijk  bij ontploffing van de enorme hoeveelheid vuurwerk zou desastreuze gevolgen hebben. De politie is dan ook blij met de anonieme tips over verkoop van illegaal vuurwerk.

Door de zeer grote schade die illegaal vuurwerk aan kan richten heeft het opsporen en in beslag nemen ervan hoge prioriteit bij de politie. Vermoed je dat er illegaal vuurwerk ligt opgeslagen ergens in jouw omgeving? Of zie je een verdachte situatie die mogelijk met (de handel in) illegaal vuurwerk te maken heeft, bijvoorbeeld een woning of garage waar opeens veel aanloop is van verschillende, onbekende mensen? Bel de politie via 0900-8844 of bel anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.