Home Overzicht Man zwaargewond na schietpartij op Krugerplein

Man zwaargewond na schietpartij op Krugerplein

0

In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 november is kort na middernacht een 30-jarige man het slachtoffer geworden van een schietincident op het Krugerplein. Meerdere ambulances en een mobiel medisch traumateam waren ter plaatse. Ook vloog een politiehelikopter boven de wijk. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. 

De politie heeft in de directe omgeving van het Krugerplein nog diezelfde nacht twee verdachten kunnen aanhouden. Het gaat om een Amsterdammer van 24 en een van 21 jaar. Hun betrokkenheid bij het misdrijf wordt onderzocht. Een onderzoeksteam van de recherche onderzoekt de zaak.

Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die kort voor, tijdens of na het schietincident iets opvallends hebben gezien of gehoord. Alle informatie kan cruciaal zijn voor het onderzoek. Daarnaast ontvangt het team graag camerabeelden van de periode rond middernacht, bijvoorbeeld van beveiligingscamera’s of dashcams in voertuigen. Ook als je andere informatie hebt, en je hebt nog niet met de politie gesproken, dan hoort het team dat graag via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.