Home Uit In Oost Met hele familie naar vrolijke poppentheatervoorstelling Spring

Met hele familie naar vrolijke poppentheatervoorstelling Spring

0
Foto Henk de Reus

Tijdens de kerstvakantie is er het Winters Warm Theater Festival in het Plein Theater voor de hele familie. Op woensdagmiddag 28 en donderdagmiddag 29 december speelt om 15.00 uur Smoespot  dan de poppentheatervoorstelling Spring voor 4+. Voor en na de voorstelling is het sfeervolle café naast het theater geopend en kunnen kinderen hier kleuren en verkleden.

Didi is een eekhoorn. Eekhoorns springen van tak naar tak. Dat zegt hun instinct. Maar… wat als je niet durft? Gelukkig komt Didi Storm tegen, die helpt haar.

Storm is een hond. Honden zoeken en speuren. Dat zegt hun instinct. Maar… wat als je niks te zoeken hebt? Samen openen ze een detectivebureau: Spring en Speur. Voor dieren die iets kwijt zijn of willen weten.

Renate en Bo vertellen met hun poppen, in een speels decor, de avonturen van Didi en Storm die vaak in de clinch liggen met hun instinct. Zij komen erachter dat het soms goed is om niet te springen, maar dat je soms ook gewoon de sprong moet wagen…

• Stadspashouders met een groene stip kunnen voor slechts € 4,50 naar elke voorstelling in Plein Theater, inclusief een welkomstdrankje!
• Doneer een cadeaukaartje! Bij elke voorstelling in december kun je in de ticketshop een ’ticket + donatie cadeaukaart’ kopen. Zo doneer je een kaartje voor de voorstelling ‘Spring’ voor iemand die het zelf niet kan betalen en wij zorgen dat het kaartje goed terecht komt.
• Deel jou leukste, gezelligste, gekste of ontroerendste winters warm theatermoment in Plein Theater op insta en tag ons (@pleintheater) en maak kans op twee kaartjes voor een voorstelling naar keuze in het nieuwe jaar! #winterswarmtheatermoment.

Tickets www.plein-theater.nl