Home Overzicht Met je huisdier meedoen met tv-programma ‘Koken met konijnen’

Met je huisdier meedoen met tv-programma ‘Koken met konijnen’

0

Voor het tweede seizoen van deze kakelverse kookshow ‘Koken met konijnen’ zoekt de VPRO weer nieuwe beesten en baasjes. Presentatieduo Diederik Kreike en Ayrton Fraenk zijn de smaakmakers en koken de sterren van de hemel voor huisdieren in alle soorten en maten en hun baasjes. Van pittige pony’s en happy hamsters tot een slome slak: iedereen is welkom inclusief de baas.

Diederik en Ayrton ontmoeten iedere aflevering een jong baasje met een bijzonder huisdier. De dieren worden in het zonnetje gezet met smakelijke en verrassende gerechten, die je thuis zelf kan namaken. Een allinclusive kookprogramma niet alleen voor jou, maar ook voor je dier. Allemaal weer lekker aan de bak voor beest & baas. Because if you shine, we shine, voor elk konijn!

Wil jij jouw huisdier verwennen en meedoen met koken met konijnen? Mail dan naar [email protected]. De VPRO zoekt kinderen van 9 tot en met 13 jaar met hun beest van 0 tot 100 jaar. Vermeld in de mail je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en omschrijf kort wat voor je huisdier je hebt en waarom je hem of haar graag zou willen verwennen in Koken met Konijnen! Stuur meteen een leuke foto of korte video van jezelf inclusief jouw beessie naar ons toe.

Informatie bij Marjolein den Dekker, researcher bij de VPRO | 06 4894 0133 | [email protected]