Home Overzicht Mijn kleding, jouw mening, een theatrale wandeling voor kids

Mijn kleding, jouw mening, een theatrale wandeling voor kids

0

Mag een politieman naar zijn werk in het uniform van de brandweerman? Zou je gaan hardlopen in een jurk? Mag je in je pyjama naar de bioscoop? Of naar school? En je leraar? Wat zou je daarvan vinden? Er staat nergens dat het niet mag, toch doen we het niet.

Je kunt vertellen wie je bent met wat je draagt. Of je kan je achter je kleding verstoppen. Wie zich stoer wil voelen trekt iets anders aan, dan wie niet op wil vallen. En waarom is je lievelingstrui dat eigenlijk geworden? Wat is het verhaal erachter?

De kinderen van Studio 52nd verzonnen verschillende personages die een bijzondere band hebben met kleding. Zoals een punkerfamilie, een jasje dat je moed inspreekt of een haarloze kat die droomt van een bontjas.

De kinderen spelen deze personages zelf, zij aan zij met een professionele acteur. In de nieuwe Eén-op-één op natuurspeelterrein Jeugdland loop je in één route langs al hun avonturen. Samen helpen Ivy, Michal, Rayan, D’jaynaro, Ailyson, Ayman, Asir en Chayenne je nadenken over al die moeilijke vragen over kleding. We gaan in gesprek: wat draag jij en wat betekent dat voor jou?

Op Jeugdland, Valentijnkade op 8 en 9 mei om 19.00 uur en op 10 mei op 16.00 uur. De eerste vijftig kaarten geeft het stadsdeel gratis weg! Reserveer snel je plekje door een mailtje te sturen naar [email protected]