Home Overzicht Nescioloop door mooi Oost op zondag 10 april

Nescioloop door mooi Oost op zondag 10 april

0

De zeventiende editie van de Nescioloop staat voor zondag 10 april op de kalender. De loop geniet bekendheid als een evenement voor jong, oud en gezinnen. Start en finish liggen op het sportpark Voorland/Middenmeer van atletiekclub AV’23 die de wedstrijd organiseert.

De 15-kilometerloop gaat om 10.30 uur van start en acht minuten later klinkt het startschot voor de lopers op de 8 kilometer. Beide afstanden voeren over de Nesciobrug en weer terug. De 15 kolometer maakt nog een ronde door het Diemerpark en langs het fort Diemerdam.

De jongste lopertjes gaan om 9.30 uur van start, niet veel later gevolgd door de wat oudere kinderen en jeugd.

Inschrijven kan tot en met 6 april via www.nescioloop.nl; dan ligt het startnummer zondagochtend klaar bij de start. De zaterdag ervoor ophalen kan ook bij Run2day, Eerste Oosterparkstraat 234 van 12.00 tot 16.00 uur. Let op: er is geen na-inschrijving!Inschrijven op de wedstrijddag zelf is dus niet mogelijk.

Aan de Nescioloop is een goed doel verbonden: het Jeugdfonds Sport Amsterdam. Sportkansen voor elk kind in Amsterdam

Atletiekbaan Chris Berger van AV’23 is te vinden aan de Radioweg. Goed bereikbaar met fiets, OV en auto. De 15 km van de Nescioloop telt mee voor het klassement van het Rondje Mokum.

Voor meer informatie: www.nescioloop.nl, facebook, instagram en twitter.