Home Overzicht Koopje? Nieuwbouwwoning van 30 m2 in Sluisbuurt voor 254.500 euro

Koopje? Nieuwbouwwoning van 30 m2 in Sluisbuurt voor 254.500 euro

0

Je kunt je ogen niet geloven, een suite voor maar 254.500 euro vrij op naam. En dat in deze tijd. Toch is het mogelijk op het Zeeburgereiland. Kijk je iets verder dan zie je dat de woning in de nieuwe Sluisbuurt niet groter is dan zo’n 30 m2. Niet groot, maar je bent wel onder dak.
De 58 suites hebben zowel voor als achter buitenruimte met plek voor een zitje.

Zo’n woning in het complex The/Suites moet je wel slim inrichten om op die 30 m2 voldoende woonkwaliteit te realiseren. Vaste gegevens zijn de keuken en badkamer. De plattegrond biedt je vervolgens vrijheid om in te richten naar je eigen levensstijl. Werk je thuis, zet dan je werkplek aan de kant van de arcade voor een beetje aanspraak en zicht op de binnentuin en plaats je slaapplek aan de kant van je groene privébalkon aan de straat. Ben je veel buitenshuis, op kantoor, de Universiteit of hogeschool, dan wil je het misschien anders indelen.

De Sluisbuurt op het Zeeburgereiland is een nieuwe buurt in ontwikkeling waar veel hoge hoogbouw komt. The Suites, zoals het gebouw heet, heeft daarentegen zes etages en wordt daarom ‘gestrekte bouw’ genoemd. Het woongebouw  ligt in het centrum van de Sluisbuurt, boven winkeltjes, met een café en een restaurant om de hoek. De grote supermarkt naast de grote campus van Hogeschool Inholland heeft alles in huis. Het wordt een duurzame, groene wijk aan het water en vlakbij het centrum van de stad. Totaal komen er 5.500 woningen in de Sluisbuurt.