In winkelcentrum Oostpoort heeft BCC plaatsgemaakt voor SoLow, een winkel die voor kleine prijsjes meer fun aan je leven wil toevoegen. Dat is opnieuw een nieuwe formule die doet denken aan Action, Flying Tiger en een beetje aan Xenos en andere winkels.

Net als bij BCC ga je de roltrap op en boven gekomen vind je er van alles en nog wat in een breed assortiment van feestartikelen, knutselspullen, cadeautjes, huishoudelijke artikelen, dierenaccessoires, doe-het-zelf, modeaccessoires, en nog veel meer. Een rondje door de 900 m² meter grote winkel laat je verbazen over wat je er allemaal vindt. Zo is er een uitgebreide collectie oranje petjes, vlaggen, toeters en alles wat nodig is om het Nederlands Elftal aan te moedigen. Maar ook om straks Koningsdag te vieren, even verderop rond de Bredeweg.

Druk is het er nog niet zoals vaak bij winkels die onbekend en net geopend zijn. SoLow nodigt ook niet de roltrap op te gaan. Boven staan jonge meisjes giechelend bij de feestartikelen, pruiken en hoedjes te passen. Hier en daar lopen mensen wat verbaasd te ontdekken wat deze winkel vierenveertigste winkel van SoLow te bieden. In Rotterdam kennen ze deze winkel al eerder. Tien jaar geleden opende SoLow in het Rotterdamse winkelcentrum Zuidplein de eerste winkel. In de Reguliersbreestraat ging de eerste SoLow in Amsterdam open. In Noord is een SoLow XXL in winkelcentrum Boven ’t Y. En nu is er de derde vestiging aan de Waldenlaan in winkelcentrum Oostpoort