Home Overzicht Nu ook zelfscankassa’s bij verbouwde Lidl op de Nobelweg

Nu ook zelfscankassa’s bij verbouwde Lidl op de Nobelweg

0

Met een compleet andere indeling heropent Lidle op 24 januari de supermarkt op de Nobelweg. Nieuw is de bake-off afdeling waar elke dag verse broodjes worden afgebakken. Ook kun je voortaan zelf brood snijden in drie verschillende diktes. De winkel heeft een servicebalie, drie klassieke kassa’s en een plein met vijf zelfscankassa’s.

Op de dag van de opening ontvangen klanten tussen 08.30 en 8.50 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel door supermarktmanager Irfan om 09.00 uur op feestelijke wijze geopend. Verder zijn er gedurende de hele week feestelijke openingsacties en non-food aanbiedingen.

Geen verkoop van sigaretten

‘Onze winkel is erg mooi geworden en voldoet aan alle hedendaagse winkelgemakken. De nieuwe zelfscankassa’s en de prachtige bake-off-afdeling zijn echt een aanwinst voor onze klanten’, aldus trotse supermarktmanager Irfan. Deze Lidle verkoopt geen sigaretten en tabak. In nieuwe Lidl winkels worden namelijk geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten.