Home Overzicht Onthoofde kat gevonden in Flevopark. Politie zoekt getuigen

Onthoofde kat gevonden in Flevopark. Politie zoekt getuigen

0
Foto Politie Amsterdam.

De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben over een kat die begin maart onthoofd werd aangetroffen in het Flevopark. De politie doet onderzoek naar de dood en het achterlaten van het dier en spreekt daarom graag getuigen.

Het lichaam en het hoofd van de kat werden op maandagochtend 2 maart in de bosjes aangetroffen in de omgeving van Proeflokaal ’t Nieuwe Diep in het Flevopark. Het betreft een volwassen Europese korthaar met een rode vacht. De kat was niet voorzien van een halsband en was ook niet gechipt. Op de kat werden geen tekenen van verwaarlozing aangetroffen. Het dier lag waarschijnlijk nog maar kort op de plek in het Flevopark.

Team Milieu van de politie Amsterdam onderzoekt de dood en het achterlaten van deze kat. Bent u getuige geweest van het dumpen van de kat? Weet u van wie deze kat is (geweest)? Mist u een dergelijke kat in uw omgeving? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.