Met de Knowledge Trail op 8 februari kun je jezelf voorbereiden op uitdagende activiteiten die als schatten verborgen liggen in de gebouwen langs de route. Die router is de Knowledge Mile, de route langs de Wibautstraat en de Weesperstraat. Elk van deze uitdagingen is zorgvuldig bedacht en ontworpen in samenwerking met de partners langs de route. Deelname staart open voor studenten en mensen die wonen en werken langs de Knowledge Mile.

Het draait hier niet alleen om snelheid of prestatie, maar vooral om teamgeest en creativiteit. Dit maakt de Knowledge Trail een unieke gelegenheid om met je team een onvergetelijke ervaring te delen. Het is een kans om samen met collega’s en samenwerkingspartners de Knowledge Mile op een nieuwe manier te verkennen.

Ontdek de Knowledge Trail, een unieke ervaring waarin je de perfecte balans vindt tussen lichaamsbeweging, netwerken en plezier! Of je nu een fervente hardloper bent op zoek naar een uitdagende 3-mijls (4,8 km) route of liever rustig wandelt over een schilderachtige 1-mijls (1,6 km) parcours, er is voor elk wat wils.

Tijdens de Knowledge Trail kun je ook deelnemen aan spannende uitdagingen, waarbij je samen met andere deelnemers meedoet en zelfs fantastische prijzen kunt winnen. Het is de ideale gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, bestaande relaties te versterken en jezelf uit te dagen, terwijl je geniet van de prachtige omgeving van bedrijven en gebouwen in de buurt.

De Knowledge Trail – Meet the Mile op 8 februari, van 18.00 tot 22.00 uur.

Aanmelden www.knowledgetrail.amsterdam/inschrijven