Home Overzicht Opa’s, oma’s en kleinkinderen krijgen boekentips van Janny van der Heijden in...

Opa’s, oma’s en kleinkinderen krijgen boekentips van Janny van der Heijden in de Hortus

0

Grootouders die op donderdag 20 februari naar de Hortus komen, mogen op vertoon van hun kleinkind gratis naar binnen. In de Palmenkas krijgen ze boekentips van Janny van der Heijden en andere bekende grootouders. Ze ontvangen een gratis voorleesboek waarmee ze op avontuur kunnen gaan met hun kleinkinderen.

Opa’s en oma’s spelen een steeds grotere rol in het leven van hun kleinkinderen. Zeker tijdens de schoolvakanties brengen veel grootouders en kleinkinderen heel wat tijd samen door. Zij kunnen nu samen op avontuur gaan en planten ontdekken in de junglekas van de Hortus. Of door samen in een boek te duiken en zo nieuwe werelden te leren kennen.

Daarom organiseert de Hortus in samenwerking met de Leescoalitie tijdens de voorjaarvakantie een speciale ochtend voor grootouders en kleinkinderen. Dit is tevens de aftrap van de campagne Lees voort!, waarmee de Leescoalitie alle grootouders van Nederland oproept om hun liefde voor lezen door te geven aan hun kleinkinderen.

De Hortus opent om 10.00 uur. Grootouders kunnen met hun kind tot 12.00 uur gebruik maken van de actie. Van 11.15 tot 12.00 uur nemen vijf bekende grootouders, onder wie Janny van der Heijden, plaats in de Palmenkas om van daaruit grootouders en kleinkinderen van passend boekenadvies én een boek te voorzien, om samen een bijzonder avontuur te beleven. In de kas van zijn allemaal fijne hoekjes om direct het boek in te duiken of om voorgelezen te worden.

 De actie geldt tussen 10.00 en 12.00 uur. Per kleinkind mogen één volwassene en kind gratis naar binnen.

Check leesvoort.nl | dehortus.nl