Home Overzicht Opvliegers

Opvliegers

0

Het is eindelijk uit tussen mijn mattie Maarten en Anna. Ze hadden elkaar leren kennen tijdens een groepstherapie elkaar uit de modder getrokken en daarna waren ze een relatie begonnen die volgens hem al snel verzandde in ruzie, gekibbel, verveling en landerigheid.

Avonden lang heeft hij me aan mijn hoofd gezeurd dat hij niet van die vrouw hield. Maar haar zo maar dumpen durfde hij niet want hij was bang dat ze dan weer regelrecht in de crisisopvang zou belanden, dus bleef hij maar hangen in die hopeloze relatie.

Tot deze week. Ze kregen een ruzie over de temperaturen in huis. Maarten zweert bij een lekkere temperatuur van 22 graden, Anna wil de thermostaat op 19 graden zoals meneer Jetten van het kabinet en het NOS-journaal promoten. Dat is ook lekker omdat ze geregeld opvliegers heeft.

Het vooruitzicht van een koude winter samen met een opvliegende vrouw was voor Maarten de druppel die de emmer deed overlopen en hij deed waar hij al tijden naar smachtte, hij maakte het tijdens een hoog oplopende ruzie uit. Een energiecrisis op microniveau.

Zouden er meer relaties kapot gaan aan deze crisis vraag ik af,

en het is maar dat U het weet.