Op de Participatiemarkt in de Muiderkerk maak je op 21 september kennis met meer dan dertig verschillende organisaties en kun je workshops volgen. oost-online is er ook bij. Dit jaar staat het thema ‘Meedoen’ centraal.

 Meedoen is belangrijk. Daarom vind je op de Participatiemarkt informatie over plekken in de buurt waar je kunt deelnemen aan leuke en leerzame activiteiten. Daarnaast informeren de deelnemende organisaties je over gratis cursussen en opleidingen en kun je je laten voorlichten over werk en vrijwilligerswerk.

Wat kun je nog meer verwachten op de Participatiemarkt?
  • Laat een professionele portretfoto maken
  • Volg een workshop over solliciteren
  • Ontdek je talenten
  • Word sportleider of gezondheidsambassadeur in je wijk
  • Krijg advies van een budgetcoach
  • Drink een lekkere koffie van een barista

De Participatiemarkt vindt plaats op donderdag 21 september van 12.00 tot 16.00 uur in de Muiderkerk, Linnaeusstraat 37. De toegang is gratis. De markt is voor iedereen toegankelijk.

oost-online is aanwezig op de Participatiemarkt. Maar ook ABR Traffic services, Amira Vrouwen voor Vrouwen, Amsterdam Werkt, Assadaaka, Atelier Koch, Batmaid, Buren Netwerk, Buurtcampus Oost, Buurthulp, Buurtonline in Biko, Buurtteam, Cashtogrow, Civic Amsterdam, Cybersoek, De Meevaart, De Waterheuvel, De Werkleerschool, Delivery Drivers, Dynamo, Energiecoach van WOON!, FIX Brigade, Geheugen van Oost, Gilde Amsterdam, Gouden Mannen, Kinderboerderij de Werf, Muiderkerk  en Leerhuis, Ouderen Advies Raad, Pace Taleninstituut, PRA Muziektheater, Regenbooggroep, Sportleiders Oost Leefstijl netwerk, Stichting Prachtvrouw, Stichting Shafia’s Creativiteit, Taal en Samenspraak, TEAM ED, Unie van vrijwilligers Amsterdam UVVA, UWV Werk Servicepunt, VCA en WPI  Amsterdam.