Plein Theater is weer open

0

Het Plein Theater is weer open. Op 1 juni toasten directeur Berith Danse, stadsdeelvoorzitter Maarten poorter en chef Eetlokaal Omar Alexis Parra Ramirez op een  nieuwe toekomst. Voor de voorstellingen van het muziek- en theaterprogramma is steeds  een beperkt aantal kaartjes beschikbaar

Videomaker lyk burggraaf maakte een verslag voor oo-tv

Het Plein Theater ontvangt, binnen de mogelijkheden van de corona-protocollen, voorlopig een beperkt aantal bezoekers in de theaterzaal. In de relatief kleine zaal van tachtig stoelen passen met anderhalve meter afstand ongeveer vijftien á tweeëntwintig  bezoekers.

Het programma van 1 t/m 19 juni bestaat uit muziek- en theatervoorstellingen van makers en collectieven die afkwamen op de open oproep. Ook zijn alle voorstellingen live te bekijken op www.plein-theater.nl. Online kijken? Dan kan je de artiesten steunen met een donatie! Plein Theater ontving inmiddels al meer dan 1.500 euro aan donaties voor de artiesten die optraden op het podium en online live te volgen waren.

De exclusieve tickets voor de echte theaterervaring zijn tussen de tien en vijftien euro. De opbrengsten gaan direct naar de artiesten. Voor vijfendertig euro heb je een kaartje met een maaltijd en een drankje.

Voor een plekje in de zaal kun je alleen vooraf een kaartje kopen. En op het terras geldt: Alleen op reservering.

Check www.plein-theater.nl