Home Geluiden uit Oost Buurtberoemd: Serge Verheugen

Buurtberoemd: Serge Verheugen

0

PODCAST  Inmiddels kan Geluiden uit Oost weer de straat op, nu voorzien van een verlengde microfoon. Lucy Buddelmeijer ging naar het Muiderpoortstation om in gesprek te gaan met Serge Verheugen en sprak over zijn werk Buurtberoemd.

De portetten, nog verborgen, voordat ze werden onthuld.

In opdracht van de NS maakte kunstenaar Serge Verheugen een portretten-reeks op het Muiderpoortstation van mensen die zich vrijwillig of professioneel inzetten voor de buurt, tegen armoede, eenzaamheid, voor begrip, voor betere kansen. Lucy Buddelmeijer stapt in zijn voetsporen en samen met Anita Boelsums van Dwars door de buurt. Zij gaan op zoek naar de mensen achter de portretten. In de komende weken volgen er meer. We beginnen bij de kunstenaar. Luister naar Buurtportretten.

Je hoorde Serge Verheugen en je begrijpt dat hij ons inspireerde om meer buurtbewoners te ontmoeten. Op regelmatige basis gaan we nieuwe buurtportretten op Geluiden uit Oost zetten. In de volgende podcast gaan we op bezoek bij Mustapha El Jarmouni. Blijf luisteren naar je buurtbewoners.

Ken jij actieve buurtbewoners die passen bij deze serie; laat het weten en neem contact op met [email protected]