Home Overzicht Sander Daems en zijn kijk op Doctor Strange in NewWerktheater

Sander Daems en zijn kijk op Doctor Strange in NewWerktheater

0

Het NewWerktheater vertoont het meer dan magische meesterwerk Doctor Strange, met een intro van een man die recent de Mount Everest bedwong. Benieuwd naar de holistische kijk van Sander Daems op deze uiterst indringende ervaring? Re:set Films sluit de najaarsreeks af met een fenomenale combi van fictie en een meeslepend, waargebeurd verhaal.

In Marvel’s Doctor Strange volgen we het verhaal van de wereldberoemde neurochirurg Dr. Stephen Strange. Zijn leven verandert drastisch na een verschrikkelijk auto-ongeluk dat het einde van zijn carrière betekent. Wanneer de traditionele medische wetenschap hem in de steek laat, gaat hij noodgedwongen op zoek naar genezing en hoop, in de mysterieuze enclave van Kamar-Taj.

Hij komt erachter dat dit niet alleen een plek voor genezing is, maar ook het strijdtoneel is tegen onzichtbare duistere krachten die vastbesloten zijn om onze realiteit te vernietigen. Hier ontdekt hij de geheimen van een verborgen wereld vol mystiek en verschillende dimensies. Strange, nu gewapend met nieuw verworven magische krachten, staat voor de keuze; terugkeren naar zijn bestaan vol welvaart en aanzien, of alles achter zich te laten en de wereld verdedigen als machtigste magiër.

Re:set spreker Sander Daems (49) is vader, holistisch therapeut/coach en bergbeklimmer. Na een carrière van 17 jaar in de financiële wereld, ontdekte hij dat hij meer moest doen met
de gave die hij van jongs af aan bezit, het voelen van energie. Na een eerste cursus magnetiseren is hij blijven studeren om dagelijks mensen in zijn praktijk goed te kunnen helpen. Fysiek, emotioneel en mentaal.

Het is misschien geen toeval dat juíst deze drie punten goed in balans dienen te zijn voor het beklimmen van de hoogste berg ter wereld. Luisteren naar je lichaam in de periode voorafgaand aan de beklimming is een essentieel onderdeel van een goede voorbereiding. De juiste beslissingen nemen om dingen te doen of niet meer te doen. Overtuiging, visualisatie en het beheersen van de juiste energie zal leiden tot berusting en succes, aldus Sander Daems.

Re:set films #26 | Doctor Strange | 21 november 20.00 uur | NewWerktheater, Oostenburgergracht 75