Home Overzicht Schaatsseizoen start op 21 oktober. Weer schaatsen op de Jaap Edenbaan

Schaatsseizoen start op 21 oktober. Weer schaatsen op de Jaap Edenbaan

0

De nieuwe 400-meterbaan van de Jaap Edenbaan is klaar en vanaf zaterdag 21 oktober kun je er vrijschaatsen met het hele gezin. Dat is een week later dan gepland. Je kunt op alle dagen en verschillende tijden de baan op. Vanaf vanaf 11 november is ook de krabbelbaan weer beschikbaar. De ijshal is dit seizoen alleen toegankelijk voor verenigingen.

Aan het begin van het seizoen kun je voordelig de schaatsen onderbinden. Tijdens de eerste weken van het seizoen, tot en met 19 november, betaal je voor een jeugdkaartje maar 1 euro. Van 21 tot en met 31 oktober krijg je het tweede kaartje voor volwassenen gratis.

Een groot deel van het terras van Jaap is deze zomer omgetoverd tot JAAP’s Winterplein. Daar staat nu een grote tent met daaronder vier curlingbanen voorzien van discoverlichting. Het curlen speel je er met echte zware curlingstenen die op wieltjes richting de roos schuiven.

Tegelijkertijd met de bouw van de nieuwe 400-meterbaan heeft het ijscomplex er een buffelbar en panoramabar bijgekregen. In JAAP’s Panoramabar heb je een prachtig uitzicht op de schaatsers die op de nieuwe 400-meterbaan hun baantjes rijden. Daar is ruimte voor maximaal 100 personen.

De panoramabar grenst aan het Winterplein en is perfect te boeken in combinatie met een potje curlen. Meer ruimte is beschikbaar in JAAP’s Buffelbar . Daar kun je een winters feest vieren met grotere groepen tot 200 personen. Ook daar heb je goed zicht op de buitenbaan en stap je zo naar buiten voor curling op het Winterplein. Of voor een clinic schaatsen op de 400-meterbaan.