Home Lezen en schrijven Schrijf je korte verhaal in drie zondagmiddagen

Schrijf je korte verhaal in drie zondagmiddagen

0

Hou je van schrijven en wil je nou echt eens aan je verhaal beginnen? Doe dan mee aan de Schrijfcursus Korte Verhalen. In drie zondagmiddagen (13 & 20 juni en 4 juli) helpt schrijfcoach Aafke Jochems je samen met de andere cursisten op weg. Aan het eind je primeur: je eigen korte verhaal! Sanne, liefhebber van korte verhalen, komt tijdens de eerste bijeenkomst langs en tipt korteverhalenbundels die je zullen inspireren bij het schrijven.

Het is een interactieve cursus in De Eester aan de Van Eesterenlaan waarin je veel schrijft, leest, oefent en feedback aan elkaar geeft. Je leert meer over sterke openingszinnen, spanningsboog, drijfveren, personages, dialogen, ‘show don’t tell’, vertelperspectieven, etc. Schrijfervaring is niet nodig, plezier in schrijven wel.

Cursisten van eerdere edities zijn enthousiast.De schrijfcursus was bijzonder inspirerend en de aanzet die ik nodig had. Mijn tweede verhaal staat al in de steigers’, is een van de reacties. ‘Ik vind je cursus leuk en inspirerend. Ik had best wat eye-openers en het ‘doen’ blijkt toch het belangrijkste. Ook was ik verrast wat een kwaliteit de anderen produceerden,’ is de reactie van een andere cursist. Weer een ander: ‘De opdrachten zijn inspirerend en afwisselend. Altijd leuk te zien hoe ieder met dezelfde opdracht iets totaal anders creëert.’

Check aafkeschrijft.nl/schrijfcursus-korte-verhalen