Home Overzicht Straks geen Abn Amro meer in Oost: kantoor Middenweg sluit

Straks geen Abn Amro meer in Oost: kantoor Middenweg sluit

0

Bankieren via internet maakt bankkantoren overbodig. In Oost en Centrum Oost heeft Abn Amro inmiddels nog maar één vestiging en dat staat op de Middenweg, naast het Rechthuis. Ook dat kantoor gaat sluiten en 20 maart heeft deze bank geen kantoren meer in het oostelijk deel van de stad.

De klanten van de bank kunnen vrijwel al hun dagelijkse bankzaken via internet en per telefoon regelen. Een bezoek aan een bankkantoor is daardoor vaak niet meer nodig. Door onder andere deze verminderde noodzaak krimpt Abn Amro haar kantorennetwerk in. De huur van het pand aan de Middenweg is opgezegd.

Wil je toch naar een kantoor van Abn Amro dan verwijst de bank je naar de kantoren in de Willem van Weldammelaan, bij Winkelcentrum Gelderlandplein en het Sandbergplein in Amstelveen. Voor het opnemen van geld zijn de de nieuwe automaten van Geldmaat beschikbaar. Klanten in de omgeving van de sluitende kantoren ontvangen een uitnodiging om ondersteuning te krijgen bij het online bankieren.

Afgelopen jaren sloot de bank als de kantoren bij winkelcentrum Brazilië op de Oostelijke Handelskade, de Sumatrastraat, de Sarphatistraat en de IJburglaan.

.