Home Overzicht Studio/K deze herfst in teken van eetcultuur

Studio/K deze herfst in teken van eetcultuur

0
The Lunchbox

Is het oog groter dan de maag? Dan kun je de twee samenbrengen. Deze herfst staat de speciale programmering bij Studio/K in het teken van eten en eetcultuur.

Een vette hap op de bank of een vijfgangendiner, de raffiniteit zelve, Romeinse decadentie ten top of een visstick onder Tl-licht, elke maaltijd heeft zo zijn waarde. Voed het oog met imposante scènes vol geuren en kleuren. Zet je tanden in stimulerende verhalen over mensen en hun relatie met voedsel en elkaar. Mocht je honger hebben gekregen van wat zich op het scherm afspeelt, kun je natuurlijk ook genieten van een heerlijke maaltijd in het  restaurant van Studio/K.

Cinema /Kulinair is deze herfst de speciale programmering. Voor in oktober en november kun je alvast uitkijken naar films als Fellini Satyricon (1968) en Big Night (1996). In september draaien de volgende films om je vingers bij af te likken: The Lunchbox (2013), A Simple Life (2011), Lo Sono L’Amore (2009), Love and Fungi (2012), La Grande Bouffe (1973) en Eat Drink Man Woman (1994).