Home Overzicht Studio/K: hoe staat het ermee?

Studio/K: hoe staat het ermee?

0

Op 5 juni mag Studio/K binnen weer open, de voorbereidingen in volle gang. De bioscoop mag binnenkort weer films vertonen en ook in het restaurant ben je straks weer welkom. Daarnaast heeft Studio/K wekelijks een Dj-optreden die je vanuit je woonkamer kunt meebeleven. We spreken met Studio/K bestuurslid Suzie van Kesteren voor de laatste updates

Nan Cao Blokhuis

VRIJDAG DJ-AVOND  Elke vrijdag Dj-avond bij jou thuis!

Studio/K werkt met verschillende Dj’s die elke vrijdag avond livestream optredens houden boven het restaurant. Via de Facebook en Instagrampagina kun je de laatste updates vinden over wie er draaien en wanneer. Goed Nieuws! Wanneer de versoepelingen het toelaten mag je ook fysiek een dansje komen wagen op de vrijdagavond. En vrees niet restaurant gasten, de Dj draait op de verdieping boven het restaurant, zodat jij nog op een gezellige én verstaanbare manier kunt tafelen.

KUNST  Je ziet de kunstwerken aan de muren hangen wanneer je binnenloopt.

Studio-K steunt opkomend kunstenaars die gratis hun kunst mogen exposeren. Er is een kunstcommissie die ervoor zorgt dat er elke maand een nieuwe kunstenaar of kunstenares zijn of haar kunst tentoon mag stellen. Het leuke is: ook jij hebt de kans om dit te doen. Via de posters naast de kunstwerken of [email protected] kun je een mailtje sturen voor meer info over de huidige tentoonstelling of om je eigen kunst te mailen.

JAZZ-AVOND  Helaas nog even wachten…

Met de huidige beperkingen, maar zodra het weer kan organiseert Studio-K elke laatste avond van de maand live Jazz-avonden. Hierbij komt er een Jazzband optreden in het café-restaurant.

Studio/K, Timorplein 62 | studio-k.nu/