Home Dwars nieuws Talkshow Dwars door Oost in de Jungle

Talkshow Dwars door Oost in de Jungle

0

Natuurlijk kon ook de talkshow de afgelopen maanden niet doorgaan. En in juli en augustus is er het zomerreces. Maar op donderdag 10 september is hoogstwaarschijnlijk de volgende
aflevering van Dwars door Oost in de Jungle, nummer 32.

Het programma is al grotendeels bekend. Babs Gons was eerder verhinderd, maar komt nu alsnog. Babs is schrijver, performer, theatermaker; vooral bekend van Poetry Circle en andere spokenword-initiatieven. Floor Milikowsky was eerder te gast in de talkshow; toen stond haar boek Van wie is de stad? centraal. Net verschenen is haar nieuwe boek: Een klein land met verre uithoeken. Het gaat over ongelijke kansen in veranderend Nederland. Het gesprek in Jungle Amsterdam zal toegespitst worden op de situatie in Amsterdam Oost. Verder zal er aandacht zijn voor de zorg, de horeca en de cultuur in Oost.

Wat is het nieuwe normaal? We gaan het vragen aan de locatiemanager van zorgcentrum De Gooyer, aan de bazen van café-restaurant Polder en aan Reinjan Mulder, lid van de cultuurcommissie Oost. Marianne Kuijper zal de gasten bij het publiek introduceren en verder voor de presentatie zorgen. De interviews zullen zoals gebruikelijk worden gedaan door Peter de Rijk, Bert van Galen, Lennie Haarsma, Ineke Vervoort, Hella de Groot en Arie van Tol. Martien van Oorsouw is de gastheer. Lyk Burggraaff maakt een samenvattende film voor oo-tv van oost-online . En John Prop zal vooraf weer de flyer en poster kleur en vorm geven. Van hem is ook de bijgaande illustratie. Natuurlijk zijn ook de medewerkers van Jungle Amsterdam weer present.

In Dwars 216, verschijningsdatum vrijdag 4 september, wordt uitgebreid vooruitgeblikt op de talkshow van donderdag 10 september. Zoals gebruikelijk in de Jungle, van 20.00 tot 22.00 uur, zaal open 19.30 uur.