Home Overzicht Theatrale audio-installatie ‘Blindness’ in Carré voor 30 bezoekers

Theatrale audio-installatie ‘Blindness’ in Carré voor 30 bezoekers

0

Eind september mocht theater Carré nog 250 bezoekers ontvangen. Nu is dat teruggebracht tot dertig. Toch gaat Carré komend weekend open voor het maximum aantal dat volgens de nieuwe, strengere coronaregels is vastgesteld.

De deuren van Carré toch open voor een voorstelling van de Britse theatrale audio-installatie Blindness. Blindness is geïnspireerd op José Saramago’s roman De stad der blinden uit 1995, over een zeer besmettelijk blindheidsvirus dat razendsnel de stad in paniek brengt.

Carré heeft het initiatief genomen om deze bijzondere productie naar Amsterdam te halen. New York en Toronto volgen, maar eerst zal de licht- en geluidsinstallatie vanaf 31 oktober voor een beperkte periode te zien zijn in Amsterdam. Maximaal dertig bezoekers kunnen per keer op het toneel van Carré plaatsnemen, de plek waar normaal de artiesten staan.

De voorstellingen van Blindness die plaatsvinden van 31 oktober tot en met 8 november zijn uitverkocht zijn uitverkocht. Wellichtykomen er nog nieuwe speeldata.

Check Carré