tv-podcast | Rob Zwetsloot en de Kapitein van de Kadijken over de leeuwen van Artis

0

Samen met mijn buurtgenoot de Kapitein van Kadijken, die ik ken sinds de vorige eeuw, ben ik aan iets nieuws begonnen. Een tvpodcast over onze buurt en de wereld eromheen.

Wat is een podcast, vroeg ik me al tijden af. Tot iemand me vertelde dat het een geluidsopname is waarin een paar willekeurige mannen met elkaar praten over willekeurige onderwerpen. Een soort radio. Dat kan ik ook dacht ik, met mijn jarenlange radio ervaring, maar dit riep vele vragen op.

Ik voorzag vele moeilijkheden. Hobbels op de weg. Problemen. Makkelijker voor mij is een cameraatje neer te zetten en daarmee iets opnemen. En waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Hier is onze tvpodcast over o.a. de leeuwen van Artis, Mali, de Batavieren, illegale vaccins, nog vijf jaar lockdown, de rellen, de Amsterdamse politie in vergelijking met de rest van de wereld, de huurhonden en de grootste hit van de Kapitein.