Home Overzicht Twee gewonden bij vechtpartij in de Pampuslaan

Twee gewonden bij vechtpartij in de Pampuslaan

0

Bij een vechtpartij in de Pampuslaan zijn twee mannen gewond geraakt. Een van de mannen werd aangetroffen in de Eva Besnyostraat, het andere slachtoffer in de Pampuslaan. De twee gewonden zijn naar een ziekenhuis overgebracht.

Vandaag rond vijf uur was er een vechtpartij in de Pampuslaan op IJburg. Een paar minuten later kreeg de politie een melding van een gewonde in de Eva Besnyostraat. Het slachtoffer bleek meerdere keren te zijn gestoken. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ook het Mobiel MedischTeam werd per helikopter ingezet. Op de Pampuslaan bleek er ook een gewonde te zijn die medische aandacht nodig had.

Politiemensen hebben in beide straten afgezet en proberen door verklaringen een goed beeld te krijgen van dit incident. Rechercheurs van de districtsrecherche Oost nemen de zaak in behandeling. Voordat de hulpdiensten arriveerden reed een rode auto hard weg vanaf de locatie.

Ben je getuige geweest, heb je de rode auto zien wegrijden of heb je meer informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt uw tips ook anoniem kwijt bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.