Home Overzicht Van Midnight in Paris tot Goodfellas`, films in binnentuin Hermitage

Van Midnight in Paris tot Goodfellas`, films in binnentuin Hermitage

0

Na een succesvolle eerste editie van Movies at the Hermitage vertoont de Hermitage deze zomer opnieuw Oscar-waardige filmklassiekers in de binnentuin van het museum. De historische tuin wordt omgetoverd tot de grootste en meest magische openluchtbioscoop van de stad waar je vanaf woensdag 28 augustus tot en met zondag 1 september vijf gerenommeerde films kunt zien.

Movies at the Hermitage trapt dit jaar af op woensdag 28 augustus met de romantische komedie Midnight in Paris. Op donderdag 29 augustus draait de bekende gangsterfilm Goodfellas, gevolgd door de Argentijnse thrillerfilm El Secreto de Sus Ojos op vrijdag. In het weekend speelt op zaterdag 31 augustus de avonturenfilm Hunt for the Wilderpeople, gevolgd door de dramafilm Call Me by Your Name op zondag.

De filmselectie is gemaakt door filmliefhebbers die speciaal voor deze editie kozen voor een top vijf beste films voor in de open lucht. De avond start om 20.00 uur met een filmquiz, waarbij prijzen zijn te winnen. Iedere filmvoorstelling krijgt bovendien een speciale introductie van een bekende Amsterdammer die affiniteit heeft met de film van die avond.

De Early Adopter Tickets zijn al uitverkocht! Golden Tickets (€ 13,00 per stuk) zijn nog verkrijgbaar via hermitage.stager.nl/web/tickets. Met vijf personen? Dan is er een speciaal Party of Five Family Ticket voor € 55,00.