Home Overzicht Verkeersmaatregelen tijdens opening Nationaal Holocaustmuseum

Verkeersmaatregelen tijdens opening Nationaal Holocaustmuseum

0

Het Nationaal Holocaustmuseum aan de Plantage Middenlaan wordt op 10 maart officieel geopend. Om de opening respectvol, veilig en rustig te laten verlopen, worden extra maatregelen genomen. Dit betekent dat er enkele afsluitingen en omleidingen zijn. Tramhalte Artis is niet bereikbaar vanaf het begin van de dienstregeling tot 15.30 uur. De tram rijdt een gewijzigde route.

Vanwege de opening en de komst van veel genodigden, zal er tussen 11.30 en 15.30 uur een gebied met hekken worden afgesloten. Het afgesloten gebied is op de Plantage Middenlaan tussen Plantage Kerklaan en Plantage Parklaan, en voor auto’s tussen Henri Polaklaan en Plantage Parklaan.

Het kan lastig zijn om jouw auto te verplaatsen in dit gebied binnen dit tijdsbestek. Uitrijden vanaf Plantage Muidergracht via Plantage Parklaan naar Plantage Middenlaan of Anne Frankstraat is niet mogelijk.

Bewoners en bezoekers van de Plantage Middenlaan, tussen Plantage Kerklaan en Plantage Parklaan, worden begeleid door de politie tijdens de afsluiting.