Home Overzicht ‘Vini Mini’ wil impact maken op de eerste duizend dagen van moeder...

‘Vini Mini’ wil impact maken op de eerste duizend dagen van moeder en kind

0

Laurie Lancee is met Vini Mini geselecteerd voor ‘Boost je Buurt 2021’ als één van de meest duurzame initiatieven van Amsterdam-Oost. Boost je Buurt is een programma van de gemeente Amsterdam (Amsterdam Impact) en de Impact Hub Amsterdam. Door op Vini Mini te stemmen kan zij met de publieksprijs een grote impact maken.

In Amsterdam komen er elk jaar duizend allergische baby’s bij. En dit aantal stijgt. Eigen ervaring en onderzoek toont aan dat 80 procent van de voedselallergieën voorkomen kan worden door het vroeg en vaak geven van pinda en ei. Vini Mini helpt moeders om dit te doen met  makkelijke, gezonde en betrouwbare voedingsproducten en diensten.

De Vini Mini Tribe gaat met moeders (to-be) op duizend-dagen ontdekkingsreis. Zij doet dat met leuke activiteiten, laten moeders met elkaar kennismaken en geven praktische tips en tools voor een gezond, gelukkig en zorgeloos leven. Dat gaat gebeuren met een pilot, samen met een consultatiebureau en lokale ondernemers En met een mini-festival als kick-off. Zwangere vrouwen kunnen zich nu aanmelden voor dit evenement in Oost.

check vinimini.nl/pages/vini-mini-event

We hebben de allereerste pindakaas op de markt gebracht in samenwerking met de Pindakaaswinkel in de Czaar Peterstraat. Het product van deze Amsterdamse samenwerking is nog niet te koop, maar te proeven in de Pindakaaswinkel.

Stem op Vini Mini