Home Overzicht Wilko Terwijn verzorgt de Oudejaarsconference bij Podium Genieten

Wilko Terwijn verzorgt de Oudejaarsconference bij Podium Genieten

0

2023 is een uitstekend jaar voor een spetterende Oudejaarsconference. Met de komst van ChatGPT en AI is de vraag naar echte verhalen luider dan ooit. Met alweer zijn achtste oudejaarsconference belooft Wilko Terwijn dit jaar het vuur aan de schenen te leggen. Op 17 december is hij te zien in Podium Genieten.

Wilko Terwijn begon precies 20 jaar geleden met zijn eerste Oudejaars Stand-up en sindsdien heeft hij niet stilgezeten. Zijn oudejaarsshows verschenen op tv. Hij was een vaste speler bij De Grote Improvisatieshow en maakte ook achter de schermen furore als één van de hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en het Correspondents’ Dinner.

Het bloedhete jaar 2023 smeekt om tot op het bot afgebrand te worden, zodat we 2024 kunnen beginnen met een schone lei. De roast van 2023 belooft vuurwerk te worden.

Wilko Terwijn is stand-upcomedian en heeft overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op tv en ging het theater in met zijn solo voorstellingen. Ondanks de talloze tv-projecten, zijn radiocolumns en zijn werk als Creative, is stand-up comedy nog steeds zijn eerste liefde. Hij treedt met grote regelmaat op in het land in het theater en comedyclubs.

Oudejaarsconference in Genieten op het Oranje-Vrijstaatplein op zondag 17 december om 20.30. Tickets 5 euro met Stadspas 2,50. Stadspas aan de deur te tonen met ID.