Home Overzicht Yoga in het dodenrijk? Haal je mentale booster bij Museum Tot Zover

Yoga in het dodenrijk? Haal je mentale booster bij Museum Tot Zover

0

Veel musea openen woensdag 19 januari op ludieke wijze om ruimte te geven aan (mentale) fitheid. Welkom in de Museum Gym! Museum Tot Zover is dan een yogastudio. Tussen grote, kleurrijke doeken van kunstenaar Sarah Grothus geeft Barbara Labrie de hele middag yogales. Laat gaan die stress, komt tot rust in het dodenrijk.

Yogadocente Barbara Labrie geeft vijnana-yogales in de grote zaal van Museum Tot Zover. Daar wordt op dit moment de expositie Schemering met werk van kunstenaar Sarah Grothus getoond. Aan de muren hangen grote, kleurrijke doeken vol mysterieuze figuren en de vloer is bedekt met tapijt. Tijdens de les wordt de focus gelegd op de ademhaling, met het doel om het hoofd leger te maken. Ondertussen zien deelnemers hoe de doorschijnende doeken steeds veranderen door het wisselende daglicht en de schaduwen van bomen.

Sarah Grothus geeft drie lessen, om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Bij binnenkomst scannen we je QR-code en checken we je ID. Binnen zijn mondkapjes verplicht en houden we 1,5 meter afstand. Tijdens de les mogen de kapjes af. Een kaartje reserveren kan via www.totzover.nl  Barbara steunt hiermee het museum en de culturele sector. Als je wilt kun je haar na afloop contant een bijdrage geven – pay as you like.

Museum Tot Zover onderschrijft hiermee de actie van de Museumvereniging. Check Museum.nl #MuseumGym #OpenCultuur.