Home Overzicht Ook theater De Nieuwe KHL is even ‘kapsalon’

Ook theater De Nieuwe KHL is even ‘kapsalon’

0

De Nieuwe KHL sluit zich aan bij de landelijke actie Kapsalon Theater. Omdat de kappers wel open mogen, nodigt het theater de artiesten op woensdag 19 januari uit in haar  kapsalon theater. Deze ludieke actie is een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge en is bedoeld om aandacht te vragen voor de noodlijdende cultuursector, die nog steeds gesloten moet blijven.

Wachtend op een knipbeurt kun je – onder het genot van een kopje koffie – genieten van optredens van Trio Bier Light, Machteld van der Gaag, Chris Bernhart, Christophe Chaplet en Abel de Lange en nog veel meer artiesten. Maureen Kamphuis is de charmante gastvrouw. Zo wordt wachten een feestje!

Genieten terwijl je wacht

Wil je ook naar Kapsalon KHL? Wil je wachten op een knipbeurt? Reserveer dan gratis een stoel in de wachtruimte van de kapsalon van De Nieuwe KHL. Er is op woensdag 19 januari een gratis kapsalon om 14.00 en 15.30 uur. De laatste is al volgeboekt.

De regels die ook bij de kapper gelden zijn ook van toepassing bij de kapsalon aan de Oostelijke Handelskade. Zorg dat je een geldige QR code en een mondkapje bij je hebt. Je krijgt een plek in de wachtruimte op gepaste afstand van andere bezoekers.