Het is belangrijk dat alle kinderen gelijke kansen krijgen en zich onder andere met spannende en fantasierijke verhalen ontwikkelen. Voorlezen of zelf met een boek onder een dekentje, het doet zóveel voor de ontwikkeling van een kind. En daarom heeft Kinderopvang SKW bij zeven locaties een minibieb geplaatst.

Het initiatief is mede mogelijk gemaakt door Stichting Beheer Welzijn Watergraafsmeer en roept op de (prenten)boeken te lenen, te ruilen en naar hartenlust te gebruiken. Laat het kind zich verrassen door alle mooie, interessante, spannende en leerzame verhalen.

Kinderopvang SKW en Stichting Beheer Welzijn Watergraafsmeer doneren samen zeven nieuwe minibibliotheken aan de kinderen in de wijken. Vanaf donderdag 26 januari is er een minibieb vol met mooie (prenten)boeken. Je vindt de minibiebjes bij kinderdagverblijf de Toverlantaarn (Lorentzlaan 73), kinderdagverblijf de Amstel (Welnastraat 843), Villa de Amstel (Welnastraat 845), Villa Bons (Galileïplantsoen 39), Villa Newton (Newtonstraat 54) en het Centraal Bureau (Hugo de Vrieslaan 7).

Op 26 januari om 16.30 uur worden de minibiebjes feestelijk geopend bij
kinderdagverblijf de Amstel in de Welnastraat 843. Naast de kinderen en ouders van Kinderopvang SKW zijn ook alle bewoners uit de Watergraafsmeer en het Amstelkwartier meer dan welkom. Er staat een hapje en drankje klaar en na het officiële moment kan er direct een kijkje worden genomen in de minibieb!